Liity jäseneksi


Tästä voit ladata jäsenhakemuslomakkeen. Talleta lomake omalle koneellesi ennen sen täyttämistä, tai tulosta lomake ja täytä se käsin.

Yhdistyksen jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemuslomakkeen. Lomakkeen voit tulostaa tämän sivun ylälaidasta, tai saat sen pyytämällä jäsenyhdyshenkilöltä tai hallituksen jäseniltä. Toimita täytetty lomake jäsenyhdyshenkilölle tai jollekin hallituksen jäsenistä.


Jos jäsenliittymislomaketta ei ole saatavilla, voit ilmoittaa tietosi jäsenyhdyshenkilölle tai  jollekin hallituksen jäsenistä myös puhelimella tai sähköpostilla.

Tarvittavat tiedot: nimi, osoite, syntymäaika, puhelinnumero, sähköpostiosoite, viimeinen työpaikka Stora Ensolla ja jos olet perheenjäsen, niin kenen.


Jäsenyhdyshenkilö Marja Hasunen puh. 040 769 1196, sähköposti marja.hasunen@outlook.com


Hakemuksesi käsitellään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Tämän jälkeen Sinulle lähetetään liittymis- ja jäsenmaksulomake. Liittymismaksu v. 2024 on 2 € ja jäsenmaksu 23 €.


Samalla saat tietoa yhdistyksestä, toiminnastamme sekä lähiajan tapahtumista. Mukana tervetuliaisiksi yksi ilmainen kahvilappu kerhossa nautittavaan kahviin.


Tervetuloa mukaan joukkoomme!